Jäsenedut

Insinööriliiton jäsenedut

Insinööriliiton Jäsenedut löydät IL:n jäsenetusivuilta.

Jäsenedut.fi-palvelu

www.jäsenedut.fi on 35 akavalaisen liiton yhteinen jäsenetupalvelu. UIL:n jäsenenä voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi ja hyödyntää eri yritysten tarjoamia monipuolisia etuja ja alennuksia tuotteista, palveluista ja tapahtumista.

LAPPEENRANNNAN INSINÖÖRIT RY:n JÄSENEDUT

Jäsentapahtumien ja SporttiKlubi toiminnan lisäksi yhdistyksemme tarjoaa jäsenille mahdollisuuden vuokrata jäsenetuhintaan Lappeenrannan Insinöörien osaomistamia Kolilla sijaitsevia lomamökkejä. Kuvia mökeistä ja varaustilanteen voit käydä katsomassa lomarenkaan sivuilta, Kainalolahti ja Kainaloranta.

HUOM! Lomarengas Oy ei myönnä alennuksia näistä kohteista. ETUHINNAT SAATAVILLA VAIN

ISI-Kiinteistöt Oy
Matti Kettunen

majk@kolumbus.fi