SporttiKlubi

Tauno Lakkala, Kari Nikkilä, Jorma Anttinen, Reijo Mustonen ja Jukka Penttilä. Kauden 2017 aktiivisia liikkujia.
Lappeenrannan Insinöörit ry
Finnsementti Lappeenranta
Nordkalk Lappeenranta

 

 

Tervehdys arvoisat Lappeenrannan Insinöörit!

Sporttimestarina halua tuoda yhdistyksemme jäsenistölle tervehdyksen SporttiKlubin nykyisestä toiminnasta ja tulevaisuuden näkymistä. Olemme toimineet aktiivisesti jo yli 35-vuotta Lappeenrannan Insinöörien muodostamana liikuntaa harrastavana ryhmänä LPRINSSIT. Tästä suuri kiitos erityisesti idean isälle Harri Holopaiselle ja toiminnan käynnistäjälle Risto Talkalle.

LPRINSSIT tekee yhteistyötä Lappeenrannan Urheilumiesten kanssa osallistumalla kilpailutapahtumien, Iitiän lavatanssien ja Kalamarkkinoiden järjestämiseen. Vuosittain kertyy n. 250 talkootyötuntia, jonka vastapainona olemme päässeet pelaamaan lentopalloa LUM varaamalle vuorolle. Tällä kaudella yhteinen salivuoro Finnsementin ryhmän kanssa Skinnarilan koululla maanantaisin klo 18:30 - 20:00 (Ostosraitti 3). Lentopallon lisäksi tavoitteena on kartoittaa muita yhteisliikuntamuotoja, jotka tukisivat Lappeenrannan Insinöörien ja LPRINSSIEN toimintaa.

Nykyinen jäsenistö on ikääntynyt ja jopa osittain esteellinen lentopallon suhteen, joten jäsenistöltä on tullut ehdotuksia mm. tenniksen, istumalentopallon pelaamiseen ja kuntoliikunta. Lisäksi tavoitteeksi on asetettu matka kunnonlaivalle 23. - 25.8.2019, jonne osallistuu vuosittain noin 1200 kunto- ja terveysliikunnasta kiinnostunutta henkilöä eri puolilta suomea.

Lisätietoa:
https://www.kunnonlaiva.fi/kunnon_laiva

Jos olet kiinnostunut SporttiKlubin toiminnasta, tule mukaan torstaisin järjestettävään liikuntailtaan tai laita viestiä taunolakkala(at)gmail.com. Tiedotus aktiivisille SporttiKlubilaisille hoidetaan ryhmäsähköpostilla.

Liikunnallisin terveisin!

Tauno Lakkala, Sporttimestari
puh. 0407661499

Kolmiottelu 2018 - Opiskelijat järjestää lajit
ma 22.10.2018 Punkkerinkatu 5 klo 18, kilpailun lisäksi sauna ja evästä tarjolla